Aan alle leden van afd Amsterdam

Nu alle drukte voorbij is en we achter het glas kunnen genieten van een zonnetje wil ik even met jullie terugkijken op de ALV 2017.

Toen in augustus het verzoek kwam om de ALV te organiseren leek het allemaal ver weg. En nu is het alweer voorbij en hoe! Rob, Peter en ik, geholpen door de financiele alertheid van Irene, hebben er met elkaar een mooie happening van gemaakt.

Het harde werken van Dick en Jack en Cor zorgde met het treinenconvooi voor een verrassend element. Uiteraard heeft de techniek van Kees met de heftruck ons verbaasd! Zelfs het buitenpersoneel met de kartonnetjes gaf het een feestelijk en verzorgde indruk. Binnengekomen natuurlijk een hartelijke ontvangst door lieftallige dames. Wat willen tractionleden nog meer. Natuurlijk koffie met Tractiongebak. Bakker van Leeuwen uit  Kudelstaart had zich uitgeleefd met prachtige creaties. Met gezellige muziek verzorgd door kleinzoon Gijs  met prima geluid, ook voor het bestuur op het podium, was het een leuk binnenkomen.

We hebben als afdelingsbestuur er veel aan gedaan om de ALV te promoten met herhaalde oproepen in ons Tractionblad geschreven door Rob en met resultaat! We hebben het aantal deelnemers verhoogd van 150 naar 200. En alles ging op maar er was niets te kort! Het budget is uiteraard overschreden maar het hoofdbestuur wuifde dat weg. Het resultaat was het meer en meer waard. Zelfs de cateraar bij monde van eigenaar Michael verbaasde zich over de inzet van de dames. Je kon er geen jonge meisjes voor hebben was zijn verhaal. En echt waar, het waren er zo n 10, jullie bijdrage heeft bijgedragen tot dit mooie succes van onze afdeling. Samen met de “baliemedewerksters” zijn jullie onze kanjers!!

Tja en dan natuurlijk onze “echte“ afdelingsleden niet vergeten, wat een werkers zeg. Het inrichten  van de zaal, eerst nog wat passen en meten en hoe mooi en gezellig was het resultaat. En zo liep alles gesmeerd zoals een Traction ook hoort te lopen.Dank zij de unieke weg bewijzeging kon iedereen de locatie vinden. Na afloop was ikzelf zo verbaasd dat een ieder zijn of haar taak weer oppakte om alles weer netjes achter te laten. Of we niet geweest waren!! Bunnik Vriesia heeft er van genoten hoor van al die inzet. Wanneer komen jullie weer?? 

Het organisatie comite: Piet, Rob en Peter wil een ieder bedanken voor de hulp en inzet gegeven aan onze afdeling Amsterdam om deze ALV  te doen slagen. Met de Bunnik paascreatie in het venster wens ik u namens het afdelingsbestuur VROLIJKE PAASDAGEN!

Piet