Afdeling Amsterdam GROTERE LETTER   Afdelingsbericht Technische Controle

9 september 2020

 

Aan alle Tractionisten van de afdeling Amsterdam,

 

We kunnen er niet genoeg op hameren en willen het wederom onder de aandacht brengen. De nog rijdende Tractions in Nederland moeten in ieder geval in technisch goede staat zijn. Nu denkt u waarschijnlijk dat dit bij uw Traction wel in orde is. Misschien denkt u wel van, "ik rij er niet veel mee en vorig jaar en het jaar dáárrvoor was het allemaal oké"; maar het blijkt dat juist auto's die weinig de weg op komen, niet altijd veilig zijn. Een controle kan uitsluitsel hierover geven en is binnen de vereniging helemaal gratis.

 

Deskundige ogen kijken dan op een brug de auto geheel na. Er wordt een rapportje van opgemaakt en het is aan u of u daar iets mee doet. Mochten er zaken uit voort vloeien die aandacht verdienen, dan is de komende winterperiode een mooie gelegenheid om dit te (laten) verhelpen). Dan kunt u volgend jaar, als hopelijk die hele Corona ellende achter ons ligt, met een veilig gevoel de weg weer op. Gewoon een keer doen !

 

Zaterdag 26 september kan dit bij Kees Koole in de Kwakel. Voor elke Traction wordt een tijd ingepland, zodat u niet hoeft te wachten. Er zijn weinig mensen in de ruimte aanwezig: alleen de controleurs en u zelf. Dat is niet alleen (corona)veilig, het zorgt ook dat de technische controle op een correcte manier kan verlopen. Enne……de koffie staat klaar.

 

Opgeven bij secretaris@tanadam.nl

 

Groeten Frans