Afdeling Amsterdam GROTERE LETTER 01

TAN - Amsterdam
Bericht

 

Tractionvrienden,

 

Namens het afdelingsbestuur, heb ik een verzoek aan jullie. De internationale automobielfederatie Fiva, heeft wereldwijd een enquête uitgezet voor wat betreft de sociaal economische aspecten die het bezitten van een oldtimer tot gevolg heeft.

 

De vraagstelling is soms niet helemaal helder, waarschijnlijk een vertalingsprobleempje, maar het doel op zich is duidelijk.Je zou zelfs wat sturing in de antwoorden kunnen geven. Als een paal boven staat het feit dat dit voor ons als oldtimer bezitter zonder meer belangrijk is. Uiteindelijke conclusies en inzichten hierin kunnen van belang zijn om onze Traction ook in de toekomst met zo min mogelijk belemmeringen te kunnen blijven rijden.

 

Het verzoek aan jullie is dan ook om een heel klein beetje tijd vrij te maken om dit even in te vullen. Zo kan een ieder zijn eigen kleine bijdrage leveren voor een Traction met een rijdende toekomst Je kunt deze enquete vinden op onze landelijke site door HIER te klikken. De rest van de weg wijst zich zelf. Gewoon…doen !

 

Groeten Frans